
کوکی های گره سلتیک در فر
کوکی های گره سلتیک در فر
این کوکی یک دسر عالی و لذیذ است که هم کودکان و هم بزرگسالان شیفته طعم بی نظیر آن می شوند.
مواد غذایی
- 2 قاشق چایخوری دانه انیسون
- 2 قاشق چایخوری دانه زیره
- 1/4 فنجان آرد همه منظوره سفید نشده
- 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 10 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، دمای اتاق
- شکر گرانول 1/4 فنجان
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
- شکر قنادی برای سرو
دستورالعمل
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. دانه های انیسون و زیره را به صورت یک لایه روی
یک ورقه پخت لبه دار بپاشید. 5 تا 8 دقیقه تفت دهید تا معطر شود. بگذارید کاملا
خنک شود. دانه های برشته شده را با هاون یا در آسیاب ادویه درشت آسیاب کنید.
در یک کاسه متوسط، دانه های آسیاب شده، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
در کاسه همزن برقی ، کره و شکر را با سرعت متوسط به بالا با همزن بزنید
تا خوب ترکیب شوند، به مدت زمان ۲ تا ۳ دقیقه تکرار کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید،
بعد از هر بار اضافه کردن، هم بزنید تا ترکیب شود و در صورت نیاز کنارههای کاسه را بتراشید،
سپس وانیل را بزنید. هم زدن را تا زمانی که سبک و پفی شود،
حدود 2 دقیقه ادامه دهید. سرعت را کم کنید و در مخلوط آرد هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده منتقل کنید و به آرامی ورز دهید.
خمیر را به نصف تقسیم کنید. هر نیمه را به صورت دیسکی
به ضخامت 1 اینچ در آورید، در پلاستیک بپیچید و یک شب در یخچال بگذارید.
برای ایجاد گره، 1 قاشق غذاخوری خمیر را اندازه بگیرید. به شکل توپ بغلتید
انتقال به سطح آرد پاشی شده؛ به طنابی به طول حدود 12 اینچ و قطر 3/8 اینچ بپیچید.
طناب را روی یک ورقه پخت با پوشش کاغذی به شکل طرح سهفویل در آورید.
خمیر را به آرامی در انتها و در هر تقاطع فشار دهید تا بچسبد.
1 قاشق غذاخوری کم خمیر را اندازه کنید؛ به شکل توپ بغلتید انتقال به سطح آرد پاشی شده؛ ب
ه طنابی به طول حدود 8 اینچ و قطر 3/8 اینچ بپیچید. دایره ای به قطر حدود 3 اینچ در آورید
و انتهای آن را فشار دهید تا حلقه ای شکل بگیرد. حلقه وسط در بالای طرح
سه فویل و به آرامی فشار دهید تا بچسبد. این کار را با باقیمانده
خمیر (4 تا 6 کوکی در فر در هر ورقه) تکرار کنید. 25 تا 30 دقیقه فریز کنید تا سفت شود.
ورقهها را تا نیمه بچرخانید تا زمانی که لبهها کمی طلایی شوند، کوکی های گره سلتیک در فر را
۱۵ دقیقه بپزید. بگذارید 5 دقیقه روی ورقه ها خنک شود، سپس کوکی ها
را به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. کوکی ها را می توان
در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 1 هفته نگهداری کرد.
در صورت تمایل، قبل از سرو با شکر قنادی بپاشید.
باتشکر دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر