
استیک گل کلم در فر
استیک گل کلم در فر
استیک های گل کلم کاملاً قهوه ای طلایی و لطیف با سس شیمیچوری سبز و خوش طعم مورد علاقه ما عالی هستند.
از این دستور غذای گیاهی آسان به عنوان غذای اصلی خود یا به عنوان کنار غذاهای دیگر لذت ببرید. به دستور تهیه استیک گل کلم چیمیچوری در زیر بروید:
موادغذایی
- 1 سر متوسط گل کلم
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
- 4 قاشق غذاخوری سس چیمیچوری یا بیشتر برای طعم دادن
سس چیمیچوری
- 2 فنجان (50 گرم) برگ جعفری بسته بندی شده و ساقه های نرم
- 3 تا 4 حبه سیر (1 قاشق غذاخوری ریز شده)
- 1 عدد موسیرمتوسط
- 1/2 تا 3/4 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
- 1/2 تا 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده یا 1 فلفل فلفل قرمز یا فلفل چیلی فرسنو، ریز خرد شده
- 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) روغن زیتون فوق بکر
- 1/3 فنجان (80 میلی لیتر) سرکه شراب قرمز
دستورالعمل
گل کلم را آماده کنید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
برگ های بزرگ بیرونی گل کلم را جدا کرده و مقدار کمی از ساقه را کوتاه کنید تا یک پایه صاف ایجاد کنید. گل کلم را از روی گرد تا ساقه به دو نیم کنید.
برای تهیه هر استیک گل کلم، لبه های گرد هر نیمه گل کلم را کوتاه کنید، برش هایی به ضخامت حدود 1/2 اینچ باقی بگذارید که هنوز
ساقه آن چسبیده استو گل کلم خرد شده را برای دستور دیگری مانند برنج گل کلم، گل کلم له شده یا میان وعده در طول یک وعده غذایی دیگر ذخیره کنید.
روغن زیتون را در یک قابلمه پهن در فر روی حرارت متوسط گرم کنید. استیک های گل کلم را داخل روغن داغ بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید
تا قهوه ای طلایی شوند. کمک می کند گهگاهی استیک ها را جابجا کنید تا روغن زیر آن برود. استیک ها را با احتیاط برگردانید
و 3 تا 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که طرف دوم آن به خوبی سرخ شود بپزید. همانطور که سمت دوم قهوه ای شد، استیک ها را با نمک مزه دار کنید.
(اگر ماهیتابه مخصوص فر ندارید، می توانید استیک ها را در یک ماهیتابه معمولی سرخ کنید
و سپس با احتیاط آن ها را به یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی یا تشک پخت سیلیکونی منتقل کنید.)
قالب مخصوص فر را داخل فر بریزید و استیک ها را تفت دهید تا زمانی که ساقه ها نرم شوند و با چنگال سوراخ شوند،
گل کلم در فر حدودا 8 تا 10 دقیقه بماند.
استیک گل کلم در فر را با یک قاشق سخاوتمندانه سس چیمیچوری روی آن سرو کنید.
برای قسمت های جانبی، هر استیک را از وسط نصف کنید و سپس سرو کنید.
طرز تهیه سس
سس را با دست درست کنید: سیر و موسیر را ریز خرد کنید و سپس به یک کاسه متوسط اضافه کنید.
جعفری را ریز خرد کنید سپس به همراه نمک، فلفل قرمز، روغن زیتون و سرکه قرمز به کاسه اضافه کنید.
هم بزنید سپس مزه کنید و در صورت نیاز با نمک یا فلفل قرمز بیشتری مزه دار کنید.
سس را در غذاساز (یا مخلوط کن) درست کنید: سیر و موسیر را به کاسه غذاساز (یا مخلوط کن) اضافه کنید
و سپس آن را بپزید تا خرد شود. جعفری، نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. آنقدر بپزید تا جعفری ریز خرد شود. کناره ها را بخراشید و سپس
روغن زیتون و سرکه قرمز را در آن بریزید. چند بار دیگر هم بزنید تا سس جمع شود. مزه کنید و در صورت نیاز با نمک یا فلفل قرمز بیشتری مزه دار کنید.
نگهداری: سسی که درست می کنید عالی است و چند روز در یخچال شما میماند (ممکن است که جعفری کمی کدر می شود).
باتشکردیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر