
کاستارد کارامل در فر
کاستارد کارامل در فر
کاستارد کارامل در فر به راحتی و در مدت زمان کمی آماده میشود.
این دسر بسیار خوش مزه است و طرفداران زیادی دارد.
- آمادگی: 15 دقیقه
- پختن: 50 دقیقه
- اضافی: 1 ساعت
- جمع: 2 ساعت و 5 دقیقه
- 4 بازده: 4 وعده
اطلاعات غذایی:
- پروتئین: 5.2 گرم 10٪
- کربوهیدرات ها: 31.2 گرم 10 درصد
- قندها: 31.1 گرم
- چربی: 3.7 گرم 6 درصد
- چربی اشباع شده: 1.5 گرم 8 درصد
- کلسترول: 97.9mg 33٪
- ویتامین a معادل های نیاسین: 1.1 میلی گرم 9٪
- ویتامین b6: یک صدم میلی گرم 4٪
دستور العمل اصلی 4 وعده ارائه می دهد
لیست مواد تشکیل دهنده:
- 1 قاشق غذاخوری آب
- ¼ فنجان شکر سفید
- 1 قاشق غذاخوری آب گرم یا در صورت لزوم 1 فنجان شیر
- 5 قاشق غذاخوری شکر سفید
- 2 تخم مرغ، زده شده
لیست دستورالعمل ها
مرحله اول
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
مرحله دوم
2 1 قاشق غذاخوری آب را در 1/4 پیمانه شکر در قابلمه سنگین روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا شکر کاملا مرطوب شود.
بجوشانید، حرارت را کم و متوسط کنید و آنقدر بپزید تا شکر و آب یک شربت قهوه ای طلایی تشکیل شود، حدود 5 دقیقه هم نزنید.
آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید جوش کم شود.
1 قاشق غذاخوری آب داغ را با احتیاط در شربت کارامل هم بزنید.
مرحله 3
شیر و 5 قاشق غذاخوری شکر را در قابلمه روی حرارت ملایم مخلوط کنید.
حرارت دهید فقط تا زمانی که گرم شود و شکر حل شود.
از روی حرارت برداشته و تخم مرغ ها را مخلوط کرده و مخلوط شیر کنید.
شربت کارامل را در ظرف پخت بریزید. مخلوط شیر و تخم مرغ را روی شربت بریزید.
قالب را در یک ظرف بزرگتر قرار دهید و به اندازه کافی آب در ظرف خارجی بریزید تا از کناره های ظرف داخلی به 1/2 اینچ برسد.
مرحله 4
حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا کاستارد خودش را بگیرد.
بگذارید حدود 10 دقیقه خنک شود. قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر