18 خرداد
جوشاندن آب در مایکروویو
In: مقالات
جوشاندن آب در مایکروویو
جوشاندن آب در مایکروویو خطر دارد؟به گفته دانشمندان دانشگاه نیو ساوت ولز، یک لیتر که یک درجه از آن گرم شده است، می تواند ناگهان تقریباً سه لیتر بخار تولید کند.
این باعث می شود آب به شدت جوش بیاید و ظرف آن منفجر شود.
در صورت افزودن پودری مانند قهوه یا جسم برای هم زدن آن ، آب نیز می تواند منفجر شود.
اگر آب متلاشی شود، یک راه حل این است که یک همزن چوبی یا چیز غیر فلزی را در آب قرار دهید تا به انتشار انرژی در گرمایش در مایکروویو کمک کند.
گزارش هایی مبنی بر مجروح شدن افراد هنگام استفاده از مایکروویو برای جوشاندن آب وجود دارد.
این امر به این دلیل است که آب گرم شده در اجاق مایکروویو می تواند بالاتر از دمای معمولی جوش گرم شود.
دلیل علمی:
در یک آشپزخانه متوسط ، اگر بخار آب یا هوا وجود داشته باشد ، آب در دمای 100 درجه سانتیگراد جوش می آید.
اما در صورت عدم وجود حباب ، آب می تواند بیش از 100 درجه گرم شود.
این امر به این دلیل اتفاق می افتد که برخلاف شعله ایی که کتری یا قابلمه را گرم می کند،
مایکروویوها از داخل لیوان عبور می کنند و مستقیماً آب را گرم می کنند و باعث داغ تر شدن ظرف آن می شوند.
گرم کردن ظرف باعث ایجاد مقدار کمی گرم شدن موضعی شده و شروع به جوش آمدن در یک ناحیه کوچک و هم زدن آب می کند.
ظروف مایکروویو معمولاً صاف تر از کتری ها یا قابلمه ها هستند، بنابراین حباب هوا به طرفین نمی چسبد و آب جوش نمی آید و باعث ناپایداری آن می شود.
مزایای اصلی مایکروویو چیست:
- اجاق های مایکروویو در هنگام استفاده کمتر خطر سوختگی دارند.
- آنها غذا را گرم می کنند اما برخلاف سایر روش های گرمایش ، خودشان سرد می شوند.
- غذای گرم شده می تواند ظرفی را که در آن گرم می شود ، گرم کند.
- پخت و پز در اجاق مایکروویو (در مقایسه با پخت در فر یا سرخ کردن) به دلیل دمای پایین پخت و پز که در واقع نقطه جوشاندن آب است ، تشکیل تارها و کاراکترهایی که سرطان زا هستند را از بین می برد.
- اگر غذا قبل از قرار دادن آن در داخل کوره یا ماهیتابه از قبل در مایکروویو گرم شود ، زمان لازم برای گرم کردن غذا کاهش می یابد و همچنین شکل گیری کارسینوژن ایجاد می شود.
- مایکروویو باعث ایجاد آکریل آمید در سیب زمینی نمی شود که به عنوان یک سرطان احتمالی مورد توجه قرار می گیرد.
- به دلیل کاهش زمان آماده سازی در اجاق های مایکروویو ، پا مواد مغذی بیشتری را حفظ می کند زیرا با پخت و پز طولانی مدت آنها از بین نمی روند.
- بیکن پخته شده توسط مایکروویو مقادیر قابل توجهی پایین نیتروسامین های سرطان زا نسبت به بیکن پخته شده معمولی دارد.
- اسفناج تقریباً تمام فولات خود را هنگام پخت در مایکروویو نگه می دارد در حالی که هنگام پخت و پز در اجاق معمولی حدود 77٪ از دست می دهد
- اجاق مایکروویو در صورت پختن یا دوباره گرم کردن مقادیر کمی غذا ، انرژی کمتری نسبت به اجاق گاز دارد.
- اجاق مایکروویو از فضای بسیار کمتری در آشپزخانه استفاده می کند و برای افرادی که فضای زندگی محدود دارند مناسب است.
- اجاق های مایکروویو نیز نسبت به اجاق های سنتی برای تمیز کردن بسیار راحت تر هستند.
- در اجاق مایکروویو ، غذا مدت زمان کمتری را که در یک اجاق سنتی یا اجاق گاز قرار می گیرد ، طبخ می کند.
- مایکروویو به طور خودکار خاموش می شود زیرا زمان شروع پخت و پز تنظیم شده است ، بنابراین نیازی به نگرانی در مورد ترک آن نیستید.
- مایکروویو هیچ شعله ای ایجاد نمی کند ، بنابراین حتی کودکان می توانند اجاق گاز را به راحتی و بدون ترس کار کنند.
- از آنجا که مایکروویو یک محفظه محصور است ، بخار یا دود تولید نمی کند.
- دیگر نیازی به گرم کردن اجاق های مایکروویو نیست که باعث می شود در مقایسه با اجاق های برقی سنتی ، آنها را کارآمدتر کنید.
- مایکروویو به محض روشن شدن کار آشپزی را شروع می کند.
- دمای اجاق مایکروویو را می توان دقیقاً تنظیم کرد که کنترل بیشتری در تهیه مواد غذایی دارد.
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:اطلاعات مایکروویو, جوشاندن آب در مایکروویو, دیجی مایکرو اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر