بهترین پخت چیز کیک آلبالویی در فر/پخت سریع
بهترین چیز پخت کیک آلبالویی در فر/پخت سریع
بهترین چیز پخت کیک آلبالویی در فر/پخت سریع ، وقت بخیر
عزیزان همراه دیجی مایکرو،اگه دنبال یه آموزش عالی بودی برای پختن چیز کیک البالو
از طعم و خوشمزه بودنش حتی از چیز کیک های کافی شاپی هم بهتره،میگی نه!!! ..خب امتحان کن
مواد لازم چیز کیک:
- ۲ پاکت :بیسکوییت پتی پور
- ۱۰۰ گرم :کره (لایه پنبری)
- ۴۰۰ گرم: پنیر لبنه یا ماسکارپونه
- ۱ پاکت :وانیل شکری(شما میتوانید از ۱ ق چ وانیل ایرانی استفاده کنید)
- ۱ پاکت: خامه صبحانه
- ۱ لیوان: شکر
- ۳ عدد: تخم مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری سرپر :نشاسته ذرت(یا نشاسته گندم)
- (سس آلبالو): ۲ لیوان
- آلبالو بدون هسته: ۴ قاشق غذاخوری
- شکر :۱ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بیسکویت روخوب پودر کنید و با کره آب شده مخلوطش کنید،
کف قالب کمر بندی روکاغذ روغنی بزارین و بیسکویت رو داخل قالب بریزید وپنیر رو توی ظرف بریزین
و با همزن دستی بزنید تا به قوام خامه برسه، شکر رو اضافه کنید وکمی هم بزنید،خامه و وانیل هم
اضافه کنید و باز هم بزنید، حالا یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کنید و در اخر نشاسته رو اضافه کنید
وخوب هم بزنید ، مواد رو توی قالب کمربندی بریزید و دور قالب مثل ویدیو فویل آلمینیومی بپیچید،
یکم آب هم توی ظزف بریزید و اونو توی فر بزارید تا محیط فر نمناک باشه و چیز کیک ترک نخوره،چیز کیک
رو داخل فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده برای ۴۵ دقیقه(حدودا) بزاید بپزه.
وقتی پخت در فر رو نیمه باز بزارید و فر رو خاموش کنید و بزارید ۱ ساعت توی فر بمونه. بعد از ۱ ساعت
از فر خارج کنید. وقتی به دمای محیط رسید، بزاریذ حداقل ۳ الی ۴ ساعت توی یخچال بمونه.
برای سس آلبالو ، آلبالو و شکر رو توی قابلمه بریزید وحدود ۱۰ دقیقه بزاریذ بپزه. وقتی پخت نشاسته رو توی
آب حل کنید و به اون اضافه کنید و بزارید ۱ الی ۲ دقیقه بپزه و بعد از روی حرارت بردارید، وقتی سس سرد
شد روی چیز کیک بریزید واونو از قالب خارج کنید.
نوش جان:دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر