پخت کیک کافی شاپی در فر/کیک خونگی توت فرنگی
پخت کیک کافی شاپی در فر/کیک خونگی توت فرنگی
پخت کیک کافی شاپی در فر/کیک خونگی توت فرنگی ، کیک کافی شاپی
یک نوع کیک خوشمزه و معروفی هست که در بسیاری از کافی شاپها و قهوهخانهها سرو میشه
این کیک با طعم توت فرنگی و عطر وانیل خود، یکی از محبوبترین دسرهایی هست که در قهوهخونهها و
کافی شاپها سرو میشه و همیشه جای خودش رو در میون دوستداران دسرهای شیرین داره
شما هم می تونید این کیک خوشمزه رو به راحتی توی خونه بپزید و با عزیزانتون نوش جون کنید پس با
دیجی مایکرو همراه باشید.
موادلازم:
- تخم مرغ ۳ عدد متوسط
- شکر ¾
- پیمانه آرد ۱ و نیم پیمانه
- روغن مایع ¾ پیمانه
- ماست شیرین و سفت ½پیمانه(مثل سون )
- بکینگ پودر ۱ ق چ
- وانیل نصف ق چ
- توت فرنگی و پرک بادوم برای روی کیک به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد +بکینگ پودرو مخلوط و سه بار الک کنید. شکر+تخم مرغ+وانیل و حسابی بزنید تا کرم رنگ
و روشن بشه حالا روغن و بعد ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. همزن رو خاموش کنید ،
حالا مواد خشک رو روی باقی مواد کم کم الک کنید و با کمک همزن دستی خیلی آروم و دورانی به خورد
مواد تخم مرغی بدید ،تا گلوله ی آرد باقی نمونه. توجه داشته باشید بیش از حد همزدن شما باعث خمیری
شدن بافت کیک میشه . قالبی که انتخاب می کنید بهتر تخت با ارتفاع کم باشه قالب من ۲۰ در ۳۰ بود .
مواد کیک رو ریختم و روشو با توت فرنگی و پرک بادوم تزیین کردم و تو فر از قبل گرم شده ی برقی با درجه ی ۱۷۰
تقریبا سی و پنج تا چهل دقیقه بپزید
کامل روی کیک رنگ میگیره ،قبل از خارج کردن کیک با سیخ چوبی تست کنید. فقط بیش از حد روشو توت فرنگی پر
نکنید ،سعی کنید توت فرنگی سالم استفاده کنید و توت فرنگی له نباشه چون آب میندازه و کیک خمیر میشه .
باید بگم که گزینه ی مناسبی که با بستنی وانیلی سرو بشه.نوش جانتون
با تشکر از همراهی شما عزیزان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر