تیلاپیای پخته شده در فر
تیلاپیای پخته شده در فر
اگر تصمیم گرفتید که غذای سالم تری برای خانواده تان درست کنید، و این شامل ماهی در فر است.
بعد از بررسی دستور العمل های آسان ماهی تیلاپیا، تصمیم گرفتیم تیلاپیا پخته را امتحان کنیم.
این دستور العمل سریع هم هست!
عناصر و مواد لازم:
- 4 عدد فیله ماهی تیلاپیا (هر کدام 6 اونس)
- 3 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
- 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 2 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق غذاخوری کرپر، آبکش شده
- 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- 1/8 قاشق چایخوری پاپریکا
جهت ها و دستور العمل :
ماهی تیلاپیا را خرد کنید و در داخل ظرف مخصوص پخت و پز قرار دهید
در یک کاسه کوچک، کره، آب لیمو، پودر سیر و نمک را مخلوط کنید.
روی فیله ها بریزید.
با کپر، پونه کوهی و پاپریکا کامل روی ماهی را بپوشانید.
و در دمای 425 درجه تا زمانی که ماهی تازه شروع به پوسته پوسته شدن بکند قرار دهید.
حدودا 15 الی 20 دقیقه بعد با چنگال از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید.
نکات تیلاپیا پخته شده
آیا هنگام پخت باید تیلاپیا را دایم چک کنید؟
نه، هنگام پخت نیازی به چک کردن مجدد ومجدد آن ندارید.
از کجا می دانید تیلاپیا چه زمانی پخت انجام می شود؟
تیلاپیا وقتی گوشتش سفید می شود و به راحتی با چنگال پوسته پوسته می شود، پخت انجام می شود.
اگر هنوز مطمئن نیستید، یک دماسنج را در ضخیم ترین قسمت قرار دهید،
و اگر دما در 145 درجه یا بالاتر باشد، ماهی آماده است.
چه چیزی خوب است که با تیلاپیا بخورید؟
خوردن بسیاری از چیزها با تیلاپیا خوب است!
می توانید آن را با مارچوبه، لوبیا سبز و برنج یا پلو سبزی سرو کنید.
سایر دستورهای تهیه ماهی را که در کمتر از 30 دقیقه آماده هستند، بررسی کنید.
و به نکات ایمنی فر و مایکروویو هم توجه داشته باشید.
ارزش غذایی
- 224 کالری
- 10 گرم چربی (6 گرم چربی اشباع)
- 106 میلی گرم کلسترول
- 304 میلی گرم سدیم
- 2 گرم کربوهیدرات (0 قند، 0 فیبر)
- 32 گرم پروتئین
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر