11 اردیبهشت
درست کردن ناگت مرغ در فر
In: طبخ غذا
درست کردن ناگت مرغ در فر
یک لذت واقعی برای کودکان! بزرگسالان نیز از این دستور غذا برای یک پیش غذای خوشمزه لذت می برند!
در صورت تمایل با سس های آغشته مورد علاقه خود این پیش غذا را گرم سرو کنید.
- آمادگی: 20 دقیقه
- پختن: 20 دقیقه
- جمع: 40 دقیقه
- خدمات: 6 نفر
- بازده: 30 ناگت
مواد لازم:
- 3 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- 1 فنجان خرده نان فصلی ایتالیایی و یا پودر سوخاری
- ½ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری آویشن خشک شده
- 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
- ½ فنجان کره، ذوب شده
دستور العمل:
مرحله 1
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتی گراد) گرم کنید.
گام 2
سینه مرغ را به 1 قطعه 1/2 اینچی برش دهید.
در یک کاسه متوسط، خرده نان، پنیر، نمک، آویشن و ریحان را با هم مخلوط کنید.
خوب مخلوط کنید. کره آب شده را در ظرف یا ظرفی برای آغشته قرار دهید.
مرحله 3
ابتدا قطعات مرغ را به کره ذوب شده آغشته کنید، سپس با مخلوط آرد سوخاری بپوشانید.
تکه های مرغ روکش شده خوب را در یک ورقه کوکی که کمی چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید.
كات ايمني در استفاده از اجاق مايكروفرو فر
- مواد سازنده پلاستيک که براي استفاده در مايکروفر و فر توصيه نميشوند، در صورت استفاده ميتوانند به غذا نفوذ کنند.
- جابهجا کردن و در دست گرفتن ظروف و مواد غذايي که با اين اجاقها داغ شده باشند، موجب سوختگي شديد خواهند شد.
- ممکن است مواد غذايي يا مايعاتي که به طور يکنواخت حرارت نديده باشند، منفجر شده و صدماتي چون سوختگي ايجاد کنند.
- حرارت دهي ناهماهنگ ميتواند موجب شود که ميکروارگانيسمها در قسمتهايي از غذا از بين نرفته، توليد بيماري كنند.
- لازم است يخ غذاهاي يخ زده را قبل از پخت كاملا آب كنيد. براي استريل كردن شيشه شير بچه يا ساير ظروف از مايكروفر و فر استفاده نكنيد.
- تنها از ظروف مناسب مايكروفر و فر استفاده كنيد.
- از ظروف دربسته (كه در آن محكم چفت شده و چسبيده) استفاده نكنيد چون ممكن است بتركد.
با تشکر، دیجی مایکرو
برچسبها:دیجی مایکرو, غذا در فر, ناگت مرغ در فر اشتراک گذاری
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر