تارت شاه توت در فر/میان وعده ی آسان
تارت شاه توت در فر/میان وعده ی آسان
تارت شاه توت در فر/میان وعده ی آسان ، غذاهای لقمه ای
همیشه جذاب هستند و این تارت های شیرین کوچک فیلو از این قاعده مستثنی نیستند.
با ترکیبی از رنگ، طعم و بافت،اینها برای هر مهمانی یا مجالسی سرگرم کننده هستند.
شما این تارت ها را در لایه هایی از طعم های متفاوت تجربه می کنید:
مانند یک شاه توت آبدار و سرد. بری گرم و خامه ای شیرین شده
با عسل و مربا؛ و فنجان ترد و طلایی فیلو که آن را کنار هم نگه داشته است.
به عنوان یک امتیاز، فنجان های فیلو پخته شده به راحتی ساخته می شوند،حتی در مقادیر زیاد،
و همچنین می توانند تا حدی زودتراز موعد آماده شوند. این همیشه یک مزیت اصلی برای غذاهای
مهمانی است!
موادلازم:
- 15 لایه خمیری مینی فیلو مانند مارک آتن
- 2 قاشق مرباخوری شاه توت
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 3 اونس پوست بری را جدا کرده و به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید
- 15 شاه توت شسته و خشک شده
- 2-3 شاخه آویشن تازه برای تزئین
طرز تهیه:
طرز تهیه فنجان های بری فیلو پخته شده:
با برداشتن لایه های فیلو از بسته بندی و چیدن روی ورقه پخت شروع کنید. پر کردن لایه ها
اختیاری است. هر فنجان را با یک قاشق مرباخوری کم، یک قاشق یا مکعب بری و کمی عسل
پر کنید. نیازی به هم زدن یا دقت زیاد نیست.
در دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 8 دقیقه تارت شاه توت در فر را بپزید، فقط تا زمانی که
بری ذوب شود و پوسته آن خیلی کم رنگ شود.بیش از حد نپزید، در غیر این صورت پوسته ها خشک
می شوند.
تارت در فر را پس از پخت خارج کنید و روی هر فنجان فیلو یک شاه توت تازه و چند برگ آویشن بپوشانید.
در صورت تمایل با عسل اضافی بریزید و بلافاصله سرو کنید.بشقاب سفید کوچک پر از لقمه شاه توت در
فنجان های کوچک فیلو.
پیشنهادات سرو:
این تارت ها یک پیش غذای دوست داشتنی در هر میهمانی را می سازند
و با یک لیوان شراب سفید خنک کاملاً ست می شوند. آنها همچنین
به عنوان یک افزودنی سرگرم کننده و غیرمنتظره یا مکمل به تخته پنیر بسیار خوب هستند.
نکاتی را در نظر بگیرید:
پختن این فنجان های فیلو زودتر از موعد توصیه نمی شود، زیرا بافت های
متضاد به خطر می افتد. با این حال، می توانید لایه ها را با مربا، عسل و بری پر کنید
و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید. وقتی آماده شد بپزید،
و تنها کاری که باید انجام دهید این است که توت سیاه و آویشن
را اضافه کنید، که میتوانید آنها را آماده کرده و کنار بگذارید تا سریع بپزد.
تارت توت در فر را در دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید،
فقط تا زمانی که بری ذوب شود و پوسته آن خیلی کم رنگ شود.
بیش از حد نپزید، در غیر این صورت لایه خمیری آن خشک می شوند.
از فر خارج کنید و روی هر فنجان فیلو یک شاه توت تازه و چند برگ آویشن بپوشانید.
در صورت تمایل با عسل اضافی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
در نهایت یک بشقاب سفید کوچک پر از لقمه شاه توت در فنجان های کوچک فیلو خواهید داشت.
ساعات خوشی را برای شما آرزومندیم، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر