آیا خواص مواد غذایی در مایکروویو از بین میرود؟
آیا خواص مواد غذایی در مایکروویو از بین میرود؟
مواد غذایی، ماده ای که در اصل از پروتئین، کربوهیدرات، چربی و سایر مواد مغذی
مورد استفاده در بدن یک ارگانیسم برای حفظ رشد و فرآیندهای حیاتی و تأمین انرژی تشکیل شده است.
اهمیت مواد غذایی برای انسان:
جذب و استفاده از مواد غذایی توسط بدن برای تغذیه اساسی است و با هضم آن تسهیل می شود.
گیاهان، که با استفاده از فتوسنتز انرژی خورشیدی را به مواد غذایی تبدیل می کنند، منبع اصلی مواد غذایی هستند.
حیواناتی که از گیاهان تغذیه می کنند اغلب به عنوان منبع غذا برای حیوانات دیگر استفاده می شوند.
آیا مایکروویو خواص مواد را تغییر میدهد؟
خیر، با توجه به امواج کم انرژی که خاموش می شوند ، تغییرات مولکولی بسیار کم در مایکروویو اتفاق می افتد.
از آنجایی که آنها موجهای غیر یونیز کننده محسوب می شوند، تغییرات شیمیایی در مولکولهای موجود در مواد غذایی رخ نمی دهد.
هنگامی که غذا در مایکروویو گرم می شود، انرژی به داخل مواد غذایی جذب می شود و باعث می شود یونها در مواد غذایی قطبش و چرخش یابند.
این همان چیزی است که باعث ایجاد اصطکاک و در نتیجه گرما می شود.
بنابراین، تنها تغییر شیمیایی یا فیزیکی مواد غذایی این است که اکنون گرم می شود.
نکته: مولکول های آب موجود در مایکروویو به سرعت لرزش می یابند و امواج تابش الکترومغناطیسی را جذب می کنند.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر