صبحانه شگفت انگیز مکزیکی در فر
صبحانه شگفت انگیز مکزیکی در فر
این دستور آشپزی شیرینی صبحانه مکزیکی با خوش طعم ترین مواد تشکیل دهنده پر شده است،
به طور طبیعی فاقد گلوتن است (و همچنین می توان آن را گیاه خواران هم میل کنند)
تهیه آن قبل از روز آسان است و از همه مهمتر، بسیار ساده و آسان است!
مواد لازم:
- سوسیس پنیری یا کوریزو مکزیکی به مقدار لازم
- 1پیاز سفید کوچک، پوست کنده و خرد شده
- 1 عدد پوبلانو یا فلفل دلمه ای سبز، هسته دار و خرد شده
- 4 حبه سیر، خرد شده 1 (15 اونس)
- سالسای قرمز یا سبز (تقریباً 2 فنجان)
- 1 بسته(15 اونس) می تواند لوبیا سیاه یا چیتی
- 2/3 فنجان ذرت کامل، منجمد یا کنسرو شده
- 1 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری نمک خوب دریایی
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1/3 فنجان شیر
- 3 فنجان پنیر خرد شده مکزیکی
مواد افزودنی اختیاری:
- آووکادو قطعه قطعه شده
- پیاز قرمز خرد شده
- گشنیز تازه خرد شده
- پیاز سبز خرد شده
- پنیر کوتیا خرد شده
دستورالعمل ها
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
یک ظرف پخت را با اسپری پخت و پز به آرامی مخلوط کنید.
سوسیس را در یک قابلمه تابه بزرگ با حرارت متوسط تا زیاد بپزید تا قهوه ای شود و در حین پخت سوسیس خرد شود.
با استفاده از یک قاشق سوراخ دار سوسیس را به یک بشقاب تمیز منتقل کنید، یک قاشق غذاخوری یا حدودی چربی را در تابه سس ذخیره کنید.
(یا اگر چربی باقی نماند، یک قاشق غذاخوری روغن به ظرف اضافه کنید.) پیاز و فلفل را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید، گاه گاهی هم بزنید تا نرم شود.
سیر را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید، گاه گاهی هم بزنید، تا معطر شود.
سالسا، لوبیا، ذرت، زیره، نمک، سوسیس پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملاً یکدست شود.
ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
وقت آن است که همه مواد را لایه لایه کنید!
نیمی از تورتیلاها را در یک لایه یکنواخت در کف ظرف بچینید.
سپس نیمی از مخلوط سوسیس، نیمی از مخلوط تخم مرغ، و نیمی از پنیر را به طور مساوی بپوشانید.
این کار را با یک لایه دیگر از تورتیلا، مخلوط سوسیس، مخلوط تخم مرغ و پنیر تکرار کنید.
ظرف را با فویل بپوشانید و برای مدت 45-50 دقیقه آن را بپزید، یا تا زمانی که مرکز قابلمه پخته شود (یا وقتی خلال دندان که در وسط ظرف قرار دارد تمیز بیرون بیاید).
ظرف پخت را به یک توری خنک کننده منتقل کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود.
سپس گرم سرو کنید!
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر