
فرنچ تست در مایکروویو
فرنچ تست در مایکروویو
- زمان آماده سازی: 4 دقیقه
- زمان طبخ: 1 دقیقه
- زمان کل: 5 دقیقه
- خدمات: 1 نفر
مواد لازم:
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری شیر کامل
- 1قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- جوز هندی به مقدار لازم
- 1 تخم بزرگ
- 1 فنجان آرد نان
اختیاری یا مواد افزودنی
- انواع توت ها
- موزهای خرد شده
- آجیل و خشکبار
- شکر پودر شده
- کره بادام زمینی
- تراشه های شکلات
دستورالعمل ها
کره را به مدت 15-20 ثانیه در یک لیوان بزرگ و مایکروویو قرار دهید، تا زمانی که ذوب شود.
شیر، شربت افرا، دارچین، وانیل، جوز هندی و تخم مرغ را به لیوان اضافه کرده و نرم کنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شوند.
تکه های نان را به لیوان اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام قطعات با مخلوط تخم مرغ و شیر اشباع شوند.
مراقب باشید خیلی هم زده نشوید و یا ممکن است تکه های نان از بین بروند.
بگذارید نان حدود 1 دقیقه بنشیند و مایع را جذب کند.
لیوان را به مدت 60-90 ثانیه یا تا زمانی که مخلوط جامد شود، مایکروویو کنید.
من یک مایکروویو 1250 واتی دارم و می دانم 70-80 ثانیه تقریباً عالی است.
شاید برای یافتن زمان مناسب پخت و پز مناسب مایکروویو و اندازه لیوان، نیاز به آزمایش داشته باشید.
بلافاصله خدمت کنید، یا آن را با استفاده از تاپ های مورد علاقه خود تزئین کنید
یادداشت:
از نان تازه، برش داده شده به قطعات 1/2 اینچی استفاده کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
1 comment