
غذاهای خطرناک برای گرم شدن مجدد در مایکروویو|قسمت دوم
غذاهای خطرناک برای گرم شدن مجدد در مایکروویو|قسمت دوم
تعدادی از غذاها وجود دارند که شما هرگز نباید در مایکروویو دوباره گرم کنید.
زیرا آنها در واقع می توانند باعث بیماری شما شوند.
حتی اگر تاکنون نمیدانستید، بهتر است این مقاله را مطالعه کنید.
به خصوص اگر آنها قبلاً به طور صحیح ذخیره نشده باشند یعنی در یک ظرف مناسب و در دمای مناسب قرار نگرفته باشند.
برای بسیاری از این غذاها، خود مایکروویو نیست که مشکلاتی را ایجاد می کند، بلکه تغییر دما است.
بهتر است این غذاها مجدد در مایکروویو گرم نشوند:
قارچ
گرم کردن مجدد قارچهای شسته شده در مایکروویو ممکن است مضر یا خطرناک باشد.
وقتی قارچ ها را دوباره گرم کنید به ریزمغذی های موجود در آن ها آسیب رساندید، بنابراین بهتر است قارچ های خود را برای اولین بار میل کنید.
روغن
به گفته ليورسترانگ، همه روغن ها مي توانند در برابر گرماي گوناگون مقاومت كنند.
اما در صورت تجاوز از آن سطح، دود سمي و مواد خطرناكي به نام راديكال هاي آزاد ايجاد مي كند كه مي تواند باعث بروز مسائلي مانند سرطان شود.
علاوه بر این، روغنها فاقد قطبیت برای گرم شدن در مایکروویو سخت یا خطرناک هستند.
بهتر است از گرم کردن غذاهای روغنی در مایکروویو پرهیز کنید.
با تشکر، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر