کیک زنجبیلی با پنیر خامه ای در مایکروویو
کیک زنجبیلی با پنیر خامه ای در مایکروویو
این نوع کیک موردعلاقه همه است. داخل آن به طور طبیعی با عسل و ملاس شیرین شده و
با ادویه های گرم کننده مورد علاقه من چاشنی می شود. بدون نیاز به میکسر!
روی آن را با ابرهای از پنیر خامهای پوشاندم، چرا که نه؟ فصل تعطیلات است، فراستینگ پنیر خامه ای را اضافه کنید. روی آن دارچین بپاشید.
این بیشتر یک کیک سالم و دلچسب است تا یک کیک قنادی ظریف، اما فراست همه چیز را متعادل می کند.
من از ادویه های خاص استفاده کردم که همیشه بو و طعم تازه ای دارند. دارچین ویتنامی که شیرین است.
این کیک همراه با زنجبیل آسیاب شده، میخک و جوز هندی، غذای مناسبی برای تعطیلات است.
مثل همیشه لطفاً در نظرات به من بگویید که چگونه آن را دوست دارید!
موادغذایی
- 1 ⅔ فنجان آرد گندم کامل سفید یا آرد گندم کامل معمولی
- 1 ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری دارچین ویتنامی آسیاب شده
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- ½ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
- ¼ قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- ¼ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
- ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- ⅓ فنجان عسل
- ⅓ فنجان ملاس
- ½ فنجان شیر دلخواه
- 6 قاشق غذاخوری (¾ چوب) کره بدون نمک، ذوب شده
فراستینگ :
- 8 اونس پنیر خامه ای، نرم شده در دمای اتاق
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق
- پودر قند ¼ فنجان
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
دستورالعمل
مایکروویو را با دمای 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید. یک قالب مربع 9 اینچی را کمی چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، نمک، میخک، جوز هندی و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ را با همزن بزنید تا کمی هم زده شود. عسل و ملاس را اضافه کنید
و با همزن بزنید تا مخلوط شوند سپس شیر و کره آب شده را با همزن بزنید.
مخلوط مرطوب را در مخلوط خشک بریزید و فقط تا زمانی که ترکیب شود مخلوط کنید. مایه کیک را در قالبی که آماده کرده اید بریزید
و حدود 21 تا 25 دقیقه مایع کیک در مایکروویو را قرار دهید تا زمانی که کیک طلایی شود و یک خلال دندان که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید.
کیک را روی توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود. صبر کنید تا فراستینگ درست شود تا کیک کاملا خنک شود.
برای تهیه فراستینگ: در یک کاسه همزن متوسط یا کاسه همزن، پنیر خامه ای نرم شده و کره را با هم مخلوط کنید.
با استفاده از همزن دستی یا همزن (یا به قدرت خودتان)، پنیر خامه ای و کره را با همزن بزنید تا پف کند. پودر قند و وانیل را اضافه کرده
و با قاشق هم می زنیم تا جا بیفتد (وگرنه پودر قند همه جا پخش می شود) سپس فراستینگ را هم می زنیم تا نرم و پفکی شود.
فراستینگ را به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید. در صورت تمایل، دارچین اضافی را روی آن الک کنید. سپس آن را برش داده و سرو کنید.
این کیک بهتر است تا 4 روز در یخچال نگهداری شود.
یادآوری
ملاس نکته: استحکام ملاس تعیین کننده میزان طعم کیک شما خواهد بود. من از ملاس معمولی (نه سیاه بند) استفاده کردم.
آن را بدون گلوتن کنید: بر اساس کیک های مشابه، فکر می کنم می توانید آرد همه منظوره بدون گلوتن را جایگزین آرد گندم کنید.
کاپ کیک/ کلوچه درست کنید: فکر می کنم می توانید از این خمیر مافین هم درست کنید.
مافین در مایکروویو را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 14 تا 18 دقیقه بپزید.
باتشکردیجی توکار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر