
طرز تهیه ی تارت گردویی خیلی خوشمزه در فر
طرز تهیه ی تارت گردویی خیلی خوشمزه در فر
طرز تهیه ی تارت گردویی خیلی خوشمزه در فر ، تارت گردویی
یک شیرینی محبوب وخوشمزه ی ایرانی هاست که با گردوی خرد شده تهیه می شود.
امروز قصد داریم طرز تهیه ی تارت گردویی در فر را به شما عزیزان آموزش دهیم،شما
می توانید این شیرینی بینظیر را بپزید و در وعده عصرانه و حتی مهمانی ها کنار عزیزانتان
نوش جان کنید.
مواد لازم جهت خمیر تارت
- کره: 75 گرم
- پودر قند: 50 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: 1/3 قاشق چای خوری
- آرد: 150 گرم
- بکینگ پودر: 1/3قاشق چایخوری
موادمیانی تارت و طرز تهیه مواد میانی:
- گردو :60گرم(خرد شده)
- پودر هل:یک قاشق چایخوری
- کره : 25گرم
- آرد: 30گرم
- وانیل:1/3 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: یک عدد
- شکر: 50 گرم
ابتدا شکر،تخم مرغ و وانیل را با همزن با هم مخلوط کنید،آرد را الک کرده و اضافه کنید
و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید،در ادامه کره آب شده را به همراه پودر هل و گردو خرد
شده را مخلوط وهم بزنید وکنار بگذارید.
طرز تهیه خمیر تارت:
ابتدا برای تهیه ی خمیر تارات،کره و پودر قند را با همزن بزنید
تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ودر حد مخلوط شدن بزنید،آرد و بکینگ پودر را الک و
به مواد اضافه کنید،خمیر را نباید ورز دهید کافیست با نوک انگشتتان جمع کرده تا به روغن نیفتد
و فقط در حد جمع شدن خمیر را ورز دهید؛خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و به مدت یکساعت
در فریزر قرار دهید.
بعد از گذشت یکساعت خمیر را بین دوپلاستیک به ضخامت یک سانت با کمک وردنه باز کنید
بعد با قالب تارت روی خمیر قالب بزنید،خمیر را داخل قالب پهن کنید و شکل دهید.
روی خمیر چنگال بزنید واز مواد میانی داخل گودی تارت بریزید،قالب های حاوی تارت در سینی
فر بچینید،سینی فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه قرار دهید.بعد از پخت
کامل وطلایی شدن تارت ها از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
میتوانید روی تارت ها را با عسل رقیق شده با آب رومال کرده و با پودر پسته تزیین کنید.
نوش جان،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر