
سه راه درست کردن املت در مایکروویو
سه راه درست کردن املت در مایکروویو
مواد لازم :
- 1 قاشق چایخوری کره
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) آب
- ⅛ نمک قاشق چایخوری
- داش فلفل
- ½ تا ½ فنجان (50 تا 75 گرم) پر ، اختیاری (یعنی: ژامبون دنج ، پنیر خرد شده و غیره)
دستورالعمل
با استفاده از کاسه یا ظرف
کره را درون یک کاسه کم عمق یا بشقاب پای شیشه ای خرد کنید تا ذوب شود.
مدت زمان پخت و پز از مایکروویو تا مایکروویو متفاوت خواهد بود.
در اکثر موارد، با تنظیم گرمای زیاد حدود 45 ثانیه طول می کشد.
این امر املت را غنی تر می کند. اگر می خواهید مدتی صرفه جویی کنید، می توانید به راحتی از اسپری پخت و پز استفاده کنید.
کاسه را دور آن بچسبانید تا کره پخش شود. این کار باعث می شود تخم مرغ از پخته شدن آن بر روی کاسه جلوگیری نکند و نظافت آن راحت تر شود.
اگر از اسپری پخت و پز استفاده کرده اید، می توانید از این مرحله پرش کنید.
تخم مرغ ، آب ، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک خرد کنید.
مخلوط تخم مرغ را داخل ظرف خلال زده بریزید و آن را محکم با یک ورق بسته بندی پلاستیکی بپوشانید.
به جای آن می توانید آن را با یک بشقاب ایمن از مایکروویو بپوشانید.
این کار باعث می شود تخم ها از بیرون ظرف خارج نشوند و خراب شوند.
سریع تخم مرغ ها را هم بزنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر آنها را گرم کنید.
مدت زمانی که تخم مرغ ها را در مایکروویو قرار می دهید بستگی به قدرت مایکروویو شما دارد.
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر