درست کردن پیتزای ایتالیایی در مایکروویو
درست کردن پیتزای ایتالیایی در مایکروویو
اکثر افراد میدانند که پیتزای ایتالیایی از محبوب ترین و بهترین پیتزاها میباشد.
در اینجا مواد لازم و همچنین دستورالعمل برای درست کردن پیتزا را برایتان فراهم کردیم تا شما بتوانید فقط در عرض چند دقیقه آن را در مایکروویو درست کنید.
ولی بدانید که اصل این پیتزا در اجاق درست میشود اما میتوان آن را داخل مایکروویو هم درست کرد.
مواد لازم:
- 600 میلی لیتر آب گرم
- 1 کیلو گرم آرد
- 3 قاشق غذاخوری (25 گرم) مخمر تازه
- یا 2 قاشق چایخوری (7-8 گرم) مخمر خشک
- 3قاشق غذاخوری روغن زیتون
- کره ذوب شده به میزان لازم
- 1/5قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری شکر
دستورالعمل:
مخمر را با آب گرم درون یک کاسه متوسط بپاشید و تا زمانی که مخمر حل شود هم بزنید.
تقریباً تمام آردها را روی میز به شکل یک آتشفشان قرار دهید.
مخلوط آب مخمر و آب گرم را به همراه سایر مواد دیگر داخل “دهانه” آتشفشان بریزید.
چند دقیقه مخلوط را با هم ورز دهید تا زمانی که خمیر صاف و الاستیک باشد.
یک کاسه را با مقداری روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن قرار دهید.
خمیر را دور آن چرخانده تا قسمت فوقانی کمی روغنی شود.
کاسه را بپوشانید و پیراشکی را کنار بگذارید تا حداقل چهار یا پنج ساعت استراحت کند.
خمیر را داخل مایکروویو قرار دهید.
بگذاید کمی خنک شود و سپس آن را پهن کنید و کمی سس گوجه روی آن بریزید.
این کار خمیر شما را اماده کرد حالا برای طعم دار کردن و درست کردن پیتزا مواد دلخواه خود را روی آن بپاشید و در آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید.
سپس به مدت کمی در مایکروویو قرار دهید تا پنیر آب شود.
پیتزای شما آمادست!
نوش جان، دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر