بهترین روش پخت ماهی شکم پر در فر
بهترین روش پخت ماهی شکم پر در فر
بهترین روش پخت ماهی شکم پر در فر ، ماهی
حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامینهای مختلف و مواد معدنی است.
با این حال، برخی از ماهیها بهتر از انواع دیگر هستند و انواع چرب آن در زمره سالمترین نوع
ماهیها در نظر گرفته میشوند. دلیل این است که در ماهیهای چرب (مانند ماهی آزاد، قزل آلا،
ساردین، ماهی تن و ماهی خال مخالی) مواد مغذی بر پایه چربی، بیشتر یافت میشود.
این مواد شامل ویتامین D محلول در چربی، ماده غذایی که اکثر مردم دچار کمبود آن هستند،
میشود. این ویتامین مانند یک هورمون استروئیدی در بدن عمل میکند.
ماهیهای چرب، اسیدهای چرب امگا ۳ بسیار بالایی دارند. این اسیدهای چرب برای عملکرد
بهینهی بدن و مغز حیاتی هستند و به طور جدی با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای
مرتبطند. برای تامین امگا ۳ مورد نیازتان، مصرف روغن ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.
در این مقاله قصد داریم بهترین روش پخت ماهی شکم پر را به شما آموزش دهیم
تا با عزیزانتان نوش جان کنید و لذت ببرید.
مواد لازم جهت مزه دار کردن ماهی
- روغن زیتون:نصف لیوان
- نمک:یک قاشق غذاخوری
- پودر تخم گشنیز:یک قاشق غذاخوری
- پونه:یک قاشق غذاخوری
- آویشن:نصف قاشق غذاخوری
- جوزهندی:نصف قاشق غذاخوری
- پودر سیر:یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه:یک قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز:یک قاشق غذاخوری
- زردچوبه:یک قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری
- آبلیمو ترش:نصف لیوان
طرز تهیه:
ابتدا ماهی ها را مزه دار کنید.تمام مواد بالا مخلوط کنید؛همه جا و حتی داخل شکم ماهی را مزه دار کنید
و چند ساعتی بگذارید داخل مواد بماند.
مواد میانی داخل شکم ماهی:
- پیاز نگینی شده: 1عدد
- سیر رنده شده:1قاشق چایخوری
- ادویه کاری:نصف قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز:نصف قاشق غذاخوری
- نمک:1قاشق چای خوری
- گردو آسیاب شده:نصف بیشتر لیوان
- مخلوط سبزی گشنیز و شنبلیله:یک لیوان
- زرشک:نصف لیوان
- رب انار:2قاشق غذاخوری
طرز تهیه مواد میانی:
پیاز را نگینی کنید؛سیر رنده شده،ادویه کاری،فلفل قرمز وادویه را اضافه کنیدو روی حرارت کمی تفت دهید
گردوآسیاب شده ومخلوط سبزی خرد شده و گشنیز وشنبلیله را اضافه کنید وخیلی کم تفت دهید
(سبزی را نباید زیاد تفت داد).
در ادامه زرشک اضافه کنیدوکمی تفت دهید؛ودر نهایت رب انار را اتضافه کنیدو مجدد کمی تفت دهید.
بعد از کمی خنک شدن مواد رو داخل شکم ماهی بریزید فقط خیلی نباید پرکنید.بعد با خلال دندان شکم
ماهی را ببندید تا در حین پخت مواد از داخل شکم بیرون نریزد.
ماهی را داخل سینی بگذارید واز همان مخلوط روغن زیتون که برای رو مال استفاده کردید کف سینی بریزید
تاسینی چرب شود.
باچاقو تیز چندتا خط روی ماهی بندازید وچند حلقه لیموترش روی ماهی بگذارید و روی سینی را با فویل بپوشانید.
در فر 200 درجه بمدت 45 دقیقه قرار بدهید.در اواسط پخت کره آب شده و زعفران دمکرده روی ماهی رومال کنید.
بعداز اینکه ماهی پخت فویل را از سینی بردارید،یک ربع بدون فویل اجازه دهید ماهی پخته شود.
بعد گریل بالای فر را روشن کنید،تا رنگ ماهی کمی طلایی وبرشته شود.به ظرف سرو منتقل و نوش جان کنید.
ودر آخر :
اگر شما عزیزان قصد خرید مایکرویوو یا آشنایی با انواع برندها و خصوصیات دستگاها و مشاهده قیمت مایکروویوها
هستید به سایت دیجی مایکرو مراجعه کنید.
باتشکر،دیجی مایکرو
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر